ODAMIZ MECLİS BAŞKANI NURDAN ALTAY GÜNGÖR VE BERABERİNDEKİ HEYET İLE KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.

18 Haz. 2019
Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör Ve Beraberindeki Heyet İle Kadın Girişimcilerimize Ziyaretler Devam Ediyor.

Ziyaretler Nazire Damla İşgören Damla Optik ve Dilek Akkaya Kerem Mimarlık firmasına yapıldı. Ziyaretlere konu söz alan Nurdan Altay Güngör ‘Öncelikle yeni iş yerlerinin hayırlı olmasını dileyerek Kadın Girişimciliğe önem verdiğini Kadın Girişimciliğin önünün açılmasının, teşvik edilip daha geniş alanlara yayılması adına Malkara TSO olarak çalışmalarımızı sürekli devam ettireceğiz’ dedi.

Ziyaretler için memnuniyetini ifade eden Kadın Girişimciler ‘ Firmalarımızı Kosgeb desteği ile kurduk. Malkara TSO Kosgeb desteği alabilmemiz için eğitim ve danışmanlık hizmeti vererek önemli ölçüde ekonomimize katkı sağladı, sizlere ve personelinize teşekkürü borç biliriz’ dediler.