ODAMIZ MECLİS BAŞKANI NURDAN ALTAY GÜNGÖR İSTANBUL CNR FUAR MERKEZİNDE DÜZENLENEN 'ULUSLARARASI İSTANBUL GIDA VE İÇECEK ÜRÜNLERİ FUAR'INDA STAND AÇAN ODAMIZ ÜYESİ BUĞRA PEYNİR HELVASI YETKİLİSİ HÜSEYİN BİLGİR'İ ZİYARET ETTİ.

07 Eyl. 2018
Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör İstanbul Cnr Fuar Merkezinde Düzenlenen 'uluslararası İstanbul Gıda Ve İçecek Ürünleri Fuar'ında Stand Açan Odamız Üyesi Buğra Peynir Helvası Yetkilisi Hüseyin Bilgir'i Ziyaret Etti.

'GÜNGÖR' Yaptığı konuşmada ''İlçemizin marka değerini arttırmaya yönelik böyle çalışmaların her zaman yanındayız. Size ve ekip arkadaşlarınıza teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz'' dedi.

'BİLGİR' Yaptığı konuşmada ise yapılan ziyaret duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Nurdan Altay Güngör'ün yapmış olduğu bu nazik davranışından dolayı teşekkür ederim. Kendisine Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanlığı görevinde başarılar diliyorum' dedi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret sona ermiştir.