ODAMIZ MECLİS BAŞKANI NURDAN ALTAY GÜNGÖR'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

20 Nis. 2018
Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör'e Hayırlı Olsun Ziyareti.

Odamız 4.Meslek Komitesi Başkanı Nihat Tohman ve 4.Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Zeki Yazar ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretten memnuniyetini ifade eden Nurdan Altay Güngör bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür etti ve yaptığı konuşmada ise ' Tüm Meslek Komitelerimizin düşünceleri bizler için çok önemli, iş ve meslek hayatınızda ne zaman bir iş fikri, bir soru veyahut yaşadığınız problem olursa Odamız ile paylaşın. Malkara TSO olarak her zaman üye memnuniyeti odaklı çalışmalar yaparak yanınızda olacağız'' dedi.

Meslek Komitesi Başkanı Nihat Tohman ve 4.Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Zeki Yazar ise ilk kadın Meclis Başkanı seçilen Nurdan Altay'a görevinde başarı dilediler.