Odamız Meclis Başkan Yardımcısı TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Çeşmeliler 05.12.2019 tarihinde Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarına katıldı.

06 Ara. 2019
Odamız Meclis Başkan Yardımcısı Tobb Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Çeşmeliler 05.12.2019 Tarihinde Ankara Ato Congresium Kongre Ve Sergi Merkezinde Düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarına Katıldı.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'la fikir alışverişinde bulunan Çeşmeliler, Odamız ve kadın girişimcilerimizin çalışmaları hakkında Ruhsar Pekcan'ı bilgilendirdi.