Odamız Genel Sekreteri Sinan Beşer, Odamız Akreditasyon Sorumlusu Ahmet Balaban ve Odamız Muhasebe Sorumlusu Gökhan Kurt Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 20 Nisan 2019 Cumartesi günü Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Bağımsız Denetçi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir tarafından sunumu yapılan “Odalar ve Borsalar Uygulamalar, Sorunlar ve Çözümler Eğitimi'ne katıldı.

22 Nis. 2019
Odamız Genel Sekreteri Sinan Beşer, Odamız Akreditasyon Sorumlusu Ahmet Balaban Ve Odamız Muhasebe Sorumlusu Gökhan Kurt Çorlu Ticaret Ve Sanayi Odası Ev Sahipliğinde 20 Nisan 2019 Cumartesi Günü Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Bağımsız Denetçi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir Tarafından Sunumu Yapılan “Odalar Ve Borsalar Uygulamalar, Sorunlar Ve Çözümler Eğitimi'ne Katıldı.

Eğitimde; Sayım ve Mutabakat çalışmaları, Muhasebe İş ve İşlemleri, Muamelata Yönelik İş ve İşlemler ile Personel ve Sicil İşlemleri konuları işlendi.

Ticaret Bakanlığı Başmüfettişi Bağımsız Denetçi Dr. Süleyman Ruhi Aydemir, 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği kanunu ve bu kanun uyarınca çıkarılan yönetmelikleri açıklayarak ve yer yer örnekleyerek oda ve borsa personellerini bilgilendirdi.

Eğitim, uygulamada problem yaşanılan muamelat sorunlarının çözümleri ve ardından soru cevap bölümünün ardından sona erdi.