TOBB Oda/Borsa Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi kapsamında, Türk Loydu Vakfı A Sınıfı Denetçisi Mümin Bakkal tarafından gerçekleştirilen denetim 27 Ağustos 2021 tarihinde Odamız hizmet binasında yapıldı.

27 Eyl. 2021
Tobb Oda/borsa Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi Kapsamında, Türk Loydu Vakfı A Sınıfı Denetçisi Mümin Bakkal Tarafından Gerçekleştirilen Denetim 27 Ağustos 2021 Tarihinde Odamız Hizmet Binasında Yapıldı.

Denetim açılış ve kapanış toplantısında Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eskicioğlu, Genel Sekreter Sinan Beşer ve Akreditasyon Sorumlusu Ahmet Balaban yer aldı.

2 Ana Başlık ve 13 Alt Başlıktan oluşan denetim maddeleri kapsamında Odamızın tüm birimleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından belirlenen Akreditasyon standartlarına uygunluk bakımından denetlemeye tabi tutuldu.

Akredite Oda unvanını ilk kez aldığı 2018 yılından bu yana üyelerine bu standartlara uygun hizmet veren Odamız, yeni dönem için denetim sürecini de başarıyla geçirmiş oldu.
Konuyla ilgili açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Ümran Bilgin; Malkara TSO Akreditasyon sistemi gerekliliklerini başarıyla yerine getirdiğini vurgularken, Akredite Oda olmanın Paris, Berlin, Londra gibi Avrupa’nın en iyi hizmet sunan seçkin Odaları ile aynı sınıfta yer almak anlamına geldiğini belirtti. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda emek veren tüm personelimize Malkara TSO Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sunarken,”Odamızın hizmet kalitesini ve çeşitliliğini arttırmak ve hizmet standartlarımızı her geçen gün daha yukarılara taşıyarak üyelerimize en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmaya ve kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.