NURDAN ALTAY GÜNGÖR’DEN, NİLGÜN MERAL’E ZİYARET

13 Şub. 2019
Nurdan Altay Güngör’Den, Nilgün Meral’E Ziyaret

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Lider Çiçekçilik Sahibi Nilgün Meral’i ziyaret etti

Ziyarette Nurdan Altay Güngör’ün yanı sıra; Odamız Kadın Girişimci üyeleri Şükran Pullukçu, Aysun Dündar, Safiye Deveci, Dilek Akkaya da yer aldı.

Nurdan Altay Güngör: “Kadınları iş kurmaya özendirip, yollarını açmak istiyoruz”

Malkara’da ticaret ve iş hayatının durumu ve kadınların bu alandaki yerinin konuşulduğu ziyarete ilişkin açıklamada bulunana Malkara TSO Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör; “Malkara TSO olarak kadın girişimcilerimizi önemsiyoruz. Amacımız kadınlarımızın, kadın girişimcilerimizin Malkara’da daha da artması. Bunun için de mevcut kadın girişimcilerimizin daha görünür olmasını sağlayarak, diğer kadınlara iş sahibi olmaları, iş kurmaları anlamında onları özendirip yollarını açmak istiyoruz. Bu bağlamda da kadın girişimciler olarak birbirimizin işyerlerini ziyaret ederek, birbirimizin görünürlüğünü arttırma çalışması içerisindeyiz. Bugün de ilk ziyaretimizi Lider Çiçekçilik’e yaptık, Nilgün Ablamızı ziyaret ediyoruz. Bizimle beraber olan Şükran Hanıma ve diğer tüm arkadaşlarımıza ve ev sahipliği için Nilgün Ablamıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Çiçeklerin arasındaki çiçekler”den mesaj

14 Şubat Sevgililer Günü’ne de atıfta bulunan Nurdan Altay Güngör; “Biliyorsunuz yarın da Sevgililer Günü. Yarın çiçekçiler için de önemli bir gün. Kadınlarımızın görünürlüğünü arttırma çabası içerisinde böyle önemli bir gün öncesinde de kadınlarımızın unutulmaması gerektiğini belirterek, çiçeklerin arasında çiçekler olarak bir mesaj vermek istiyoruz” dedi.

Malkara’da kadın girişimcilerin dayanışma içerisinde olmasının çok önemli olduğunu belirten Lider Çiçekçilik Sahibi Nilgün Meral de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Nurdan Altay Güngör ve diğer Malkaralı kadın girişimcilere teşekkür etti.