MTSO Meclis Başkanından Oda Üyelerine ziyaret

23 Ara. 2016
Mtso Meclis Başkanından Oda Üyelerine Ziyaret

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Uysal , Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mutlu Altay, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Şimşek ve Genel Sekreter Sinan Beşer  ile birlikte Oda üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Sektörleri ile ilgili sıkıntılarını öğrenmek ve MTSO'dan beklentilerini öğrenmek için gerçekleştirilen ziyaretlerde; Malkara da son günlerde yaşanan sıkıntılar dile getirildi.

RAMADAN ÖZGEN-DOĞUŞ SİGORTA’yı ziyaret eden  MTSO Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı burada işletme sahibi  Ramadan Özgen ile görüşerek, işletme hakkında bilgi aldılar. Meclis Başkanı  Uysal ,uzun yıllardır Malkara'da hizmet sektöründe işleyişini sürdüren  Doğuş Sigorta İlçemizde  hizmetine devam ederek, yarattığı istihdamdan  ve Malkara ekonomisine  yaptığı  katkılarından dolayı teşekkür etti.