MTSO'dan Kaymakam Altın'a hayırlı olsun ziyareti

20 Ağus. 2015
Mtso'dan Kaymakam Altın'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Kaymakamlık görevine atanan Osman ALTIN'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

MTSO Meclis Başkanı Cengiz UYSAL, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran BİLGİN ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahir YILDIRIM’dan oluşan heyet Malkara Kaymakamı Osman ALTIN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarı dilediler.

Malkara Kaymakamı ALTIN’a başarı dileklerinde bulunan MTSO Meclis Başkanı Cengiz UYSAL, “Sayın Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar dilerim. Kendisiyle ilçemiz için güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Ortak amacımız Malkara. Malkaramız için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapacağız. Bu çalışmalar içerisinde Sayın Kaymakamımız ile birlikte ortak hareket ederek başarılı sonuçlar alacağımıza inancım tam” dedi’’

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran BİLGİN ziyarette Kaymakam Altın'a Malkara ekonomisi ve ticari hayatı ile ilgili bilgi vererek Malkara'nın gelişimi için yapılacak tüm çalışmalarda MTSO olarak işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi.

Kaymakam Osman ALTIN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , "Türkiye'nin Malkara ilçesinde görev yapmaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum.  Malkara'nın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi taktire şayan. Ben de bu birliktelik içerisinde Malkara'ya hizmet edeceğim" şeklinde konuştu.