MOĞOLİSTAN / KEK 9. DÖNEM TOPLANTISI

MOĞOLİSTAN / KEK 9. DÖNEM TOPLANTISI

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden (TOBB) Odamıza gelen yazıda,

T.C. Ticaret Bakanlığının ilgili yazısına atfen; Türkiye-Moğolistan Karma Ekonomik Komisyonu 9. Dönem Toplantısı'nın 16-17 Kasım 2021 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Moğolistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş bildirmek isteyen üyelerimizin konuyla ilgili bilgi notlarını, TOBB’a iletilmek üzere, en geç 22 Ekim 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Odamıza (ekonomikiliskiler@ebso.org.tr) göndermeleri hususunu bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,

Sinan BEŞER