MALKARA VERGİ DAİRESİNDEN ODAMIIZA ZİYARET.

10 Tem. 2018
Malkara Vergi Dairesinden Odamııza Ziyaret.

Malkara Vergi Dairesi Müdürü Tunahan Yazar ve Malkara Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Ali Fevzi Bilgin 10.07.2018 (bugün) saat 10:00'da Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Biilgin'i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette 7143 Sayılı Yapılandırma Kanunu hakkında bilgilendirmeler yapan Vergi Dairesi Müdürü Tunahan Yazar Odamız çalışmaları hakkında fikir alışverşinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ‘Vergiler toplumun kalkınmasında önemli bir rol oynamaktadır. Ödediğimiz vergiler bizlere hizmet olarak geri dönmektedir. Ülke olarak yaşadığımız sıkıntılı dönemde hükümetimizin almış olduğu ekonomik kararlarlar çerçevesinde vergi borcu olan üyelerimiz yapılandırma fırsatından faydalandılar. Bizler de vergi borcunu yapılandırmak isteyen üyelerimize 31 Temmuz 2018 olan son günü hatırlatacağız. Özellikle birikmiş borçların ödenmesine büyük kolaylık sağlayan kanundan yararlanmak için tanınmış bu fırsatın kaçırılmaması gerekiyor” dedi.

Karşılıklı fikir alışverişinin ardından ziyaret sona ermiştir.