MALKARA VERGİ DAİRESİ MÜDÜRÜ MEHMET RİFAT YILDIRIM'DAN MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI’NA ZİYARET.

26 Şub. 2020
Malkara Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Rifat Yıldırım'dan Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası’Na Ziyaret.

Malkara Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Rifat Yıldırım, Müdür Yardımcısı İbrahim Çelik ve Gelir Uzman Yardımcısı Burcu Uygur ile birlikte 25.02.2020 tarihinde (dün) Odamızı ziyaret ederek, Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan Vergi Haftası kapsamında vergi bilincinin; çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ve Genel Sekreter Sinan Beşer yer aldı.