MALKARA TSO´da "KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı" Semineri Gerçekleşti

02 Haz. 2016
Malkara Tso´da "kobigel - Kobi Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı" Semineri Gerçekleşti

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası (Malkara TSO) ile KOSGEB Tekirdağ Müdürlüğü işbirliğinde 2 Haziran 2016 Perşembe günü "KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı" seminer programı gerçekleşti.

KOSGEB, ülkemiz plan/programlarında belirlenen ve öncelikli olarak desteklenmesi gereken imalat sanayi için, yeni hazırlamış olduğu KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında ilk Proje Teklif Çağrısına çıkıyor.

Proje Teklif Çağrılarına, İmalat Sanayinin Yüksek-Orta Yüksek ve Düşük-Orta Düşük Teknoloji Düzeyinde Faaliyet Gösteren İşletmeler başvuruda bulunabilecekler”

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, “KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında ilan edilen proje teklif çağrılarına yönelik proje hazırlayan KOBİ’ler, kurul tarafından yapılan değerlendirmede destekleme kararı verilmesi durumunda destek alma hakkını kazanacak. Proje teklif çağrıları için ülke genelinde imalat sanayinin bütün sektörleri proje başvurusunda bulunabilecek. Ayrıca 3. 4. 5. ve 6. Bölgelerde İmalat Sanayinin sadece düşük-orta düşük teknoloji düzeylerindeki sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ’ler proje başvurusunda bulunabilecekler.İmalat Sanayi KOBİ’lerine, proje kapsamında yerli makine-teçhizat alması durumunda % 15 oranında ekstra destek verilecek. Başvuru tarihi ise  30 Mayıs–01 Temmuz 2016 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır” dedi.

SUNUM İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ