MALKARA TSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

26 Kas. 2015
Malkara Tso Kasım Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.
Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cengiz Uysal, Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Başkan Yardımcısı Adem Baykal, Genel sekreter Sinan Beşer, Güray İşcan ve meclis üyeleri katıldı
Meclis toplantısına başlamadan öncesinde Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural için saygı duruşunda bulunuldu.
Gerçekleştirilen meclis toplantısında gündemde yer alan 5 madde görüşülerek karara bağlandı.

YÖNETİM KURULUNA YETKİ VERİLDİ

Gündem maddeleri içerisinde yer alan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerine gayrimenkul alım satımı ve ihtiyatlardan harcama yapılması konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi meclis üyelerince oylanarak karara bağlandı. Yapılan oylama sonucunda yönetim kuruluna yetki verildi.
ŞEHİT AİLESİ İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Gündem maddeleri içerisinde yer alan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selim Vural’in ailesine  ev alınması için kampanya başlatılması maddesi görüşüldü. Yapılan oylama sonucunda şehit ailesine ev alınması konusunda yardım kampanyasının başlatılmasına ve Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nın 10 Bin lira yardım yapmasına oy çokluğu ile karar verildi.