MALKARA TSO BAŞKANI ÜMRAN BİLGİN ASLI ALTINDAĞ TEKNO CEP İLETİŞİM FİRMASININ AÇILIŞINA KATILDI

16 Ekim 2017
Malkara Tso Başkanı Ümran Bilgin Aslı Altındağ Tekno Cep İletişim Firmasının Açılışına Katıldı

Odamız üyesi Aslı Altındağ Tekno Cep İletişim firmasının Camiatik Mahallesi Gazi Ömer Bey Camii Sokak No: 6/B'de hizmet vermeye başlayan açılış programında açılış kurdelesinin kesilmesi ve yapılan dualardan sonra konuşma yapan Bilgin '' Aslı hanımın yeni iş yerinin hayırlara vesile olmasını diler, çalışma hayatında bol kazançlar dilerim. Kendisi odamızın düzenlemiş olduğu girişimcilik eğitimi programına katılıp, kursu başarı ile tamamlayarak girişimcilik sertifikasını alıp odamıza kayıt olmuş ve işletmesini açarak hizmete sunmuştur. Böylesine güzel uygulamaların genç girişimcilerimize örnek olmasını diliyorum. Yeni iş yerinin Malkaramıza katma değer katmasınıı temenni ediyorum. ”dedi.