Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nda E-Ticaret Eğitimi Verildi.

09 Tem. 2018
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası’Nda E-Ticaret Eğitimi Verildi.

E-Ticaret, dijital pazarlama ve internet girişimleri dünyasının önde gelen aktörlerinin konuşmacı olarak katıldığı Trakya E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Konferansı,  28 Haziran 2018 tarihinde Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Konferansta E-Ticaret Ekosistem, Teknolojisi ve Girişimcilik üçgeninde hazırlanan, Dijital Pazarlama'nın ince çizgilerinden, verimli ve sürdürülebilir bir iş modeli yaratmaya kadar birçok konuya ev sahipliği yapmış olup. bu konulardan bir kaçı ise; Türkiye’de ve Dünya’da kullanılan E-ticaret platformları, Sektör, Kategori ve ürünlere göre E-ticaret seçimi, CRM müşteri ilişkileri yönetimi, Dijital ürün bilgisi oluşturma, E-ticaret ödeme yöntemleri kargo ve lojistik entegrasyonları, dijital ve sosyal medya yönetimi, Saha operasyonu, depo ve iptal-iade yönetimi, E-ihracat ve yurtiçi ile yurtdışı pazaryerleri, E-ticaret raporlamaları ve e-uygulamalar ile E-ticaret Workshop gibi konular eğitmenler tarafından anlatıldı.