MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI-YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SEÇİMİ, DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ SEÇİMİ YAPILDI.

17 Kas. 2022
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı-Yönetim Kurulu Üyeleri Seçimi, Disiplin Kurulu Üyeleri Seçimi Yapıldı.

Odamızda yapılan YÖNETİM KURULU BAŞKANI-YÖNETİM KURULU ÜYELERİ SEÇİMİ, DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ SEÇİMİ tamamlanmış olup, seçimi kazanan tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler, çalışma hayatlarında başarılı olmalarını temenni ederiz.

MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI-YÖNETİM KURULU ÜYELERİ DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ KESİNLEŞEN SEÇİM SONUÇLARI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI
TEVFİK YAMANOĞLU