MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI-YÖNETİM KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİ SEÇİMİ, TOBB GENEL KURUL DELEGESİ ASİL VE YEDEK ÜYESİ SEÇİMİ, DİSİPLİN KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİ SEÇİMİ YAPILDI. ODAMIZ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI’NA YENİDEN ÜMRAN BİLGİN SEÇİLMİŞTİR.

Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı-Yönetim Kurulu Asil Ve Yedek Üyeleri Seçimi, Tobb Genel Kurul Delegesi Asil Ve Yedek Üyesi Seçimi, Disiplin Kurulu Asil Ve Yedek Üyeleri Seçimi Yapıldı. Odamız Yönetim Kurulu Başkanlığı’Na Yeniden Ümran Bilgin Seçilmiştir.

Odamızda bugün yapılan YÖNETİM KURULU BAŞKANI-YÖNETİM KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİ SEÇİMİ, TOBB GENEL KURUL DELEGESİ ASİL VE YEDEK ÜYESİ SEÇİMİ, DİSİPLİN KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİ SEÇİMİ tamamlanmış olup,  seçimi kazanan tüm üyelerimize hayırlı olmasını diler, çalışma hayatlarında başarılı olmalarını temenni ederiz.

MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI-YÖNETİM KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİ, TOBB GENEL KURUL DELEGESİ ASİL VE YEDEK ÜYESİ SEÇİMİ, DİSİPLİN KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİ SEÇİMİ SONUÇLARI

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

ÜMRAN BİLGİN