MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜMRAN BİLGİN VE MECLİS BAŞKANI NURDAN ALTAY GÜNGÖR'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.

07 May. 2018
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin Ve Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör'e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.

Nisan ayında yapılan odamız organ seçimleri neticesinde seçilen  Ümran Bilgin ve Nurdan Altay Güngör'e Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri, Malkara Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu üyeleri, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Cumhuriyet Halk Partisi temsilcileri odamıza hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi. Odamıza yapılan ziyaretlerden dolayı kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.