Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı

18 May. 2016
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, 19 Mayıs Atatürk’Ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

Bilgin, mesajında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindeki kahramanların milli mücadeleyi başlattıkları tarihin 97.yıldönümünü büyük coşku ile kutluyoruz.

Ulusun aydınlanma çağının kapılarını açan büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı Kurtuluş Savaşı; milletin var olma mücadelesi, Cumhuriyet’le yeniden dirilişin adıdır.

Bilgin “Tarih önünde büyük bir destan yazarak kazanılan Kurtuluş Savaşı ve kurulan Cumhuriyet, şanlı bayrağımız yurdumuzun üzerinde özgürce dalgalanmasını genç Türkiye’nin çağdaş dünyada hak ettiği yeri almasını sağlamıştır. Cumhuriyetin sağladığı kazanımların bilincinde olan Türk gençliğine, bağımsızlık mücadelemizin başladığı 19 Mayıs gününü armağan etmiştir.

Bu anlamlı günün 97.yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşı kahramanları şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyor, tüm gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor bayramını kutluyorum” dedi.