MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN AKREDİTASYON SERTİFİKA TÖRENİNDE AKREDİTE ODA BELGESİNİ YENİLEYEREK "5 YILDIZLI ODA" ÜNVANINI DEVAM ETTİRDİ.

09 Eyl. 2022
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Tarafından Düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreninde Akredite Oda Belgesini Yenileyerek "5 Yıldızlı Oda" Ünvanını Devam Ettirdi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından ülkemizde bulunan Oda/Borsaların Uluslararası Oda/Borsa statüsüne ulaşması ve bu statünün devam ettirilmesini sağlayan Akreditasyon sürecine Malkara TSO olarak ilk defa 2018 yılında dahil olup bu statüyü devam ettirebilmek adına 2021 yılında Bağımsız Denetim Kuruluşu olan Türk Loydu tarafından denetlenerek süreci başarı ile tamamlayan Odamız beş yıldızlı hizmet sunan Oda/Borsalar arasında yerini aldı.

TOBB Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğindeki Akreditasyon Sertifika Töreni’ne Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ile Oda-Borsa Başkanları ve üst düzey çalışanları katıldı.

Törende Odamızı temsilen Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahir Yıldırım, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Eskicioğlu ve Halil Salmanlı, Meclis üyeleri Ahmet Özver ve Umut Öge, Genel Sekreter Sinan Beşer ve Akreditasyon Sorumlusu Ahmet Balaban yer aldı.

Akreditasyon Sertifikamızı TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz’dan teslim aldık.

Bu başarıda emeği geçen Meclis Başkanımıza, Yönetim Kurulu Başkanımıza, Akreditasyon İzleme Kurulu üyelerimize, Meclis üyelerimize, Yönetim Kurulu üyelerimize, MB Akademi Danışmanımız Mehmet Besleme’ye, tüm personelimize ve desteğini esirgemeyen paydaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.