MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİ TEVFİK YAMANOĞLU'NUN AHİEVREN MAHALLESİNDE HİZMETE AÇMIŞ OLDUĞU AHİEVREN YÖRESEL KÖY ÜRÜNLERİ PAZARI VE YAMAN PEYNİRCİLİK FABRİKA SATIŞ TESİSLERİNDE YAPILDI.

28 Tem. 2022
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Yamanoğlu'nun Ahievren Mahallesinde Hizmete Açmış Olduğu Ahievren Yöresel Köy Ürünleri Pazarı Ve Yaman Peynircilik Fabrika Satış Tesislerinde Yapıldı.

Toplantıda Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör’ün açılış konuşmasının ardından Haziran ayı gelir-gideri, pastane azami fiyat tarifesi ve Malkara Organize Sanayi Bölgesine ait güncel durum görüşüldü.

Toplantının ardından Meclis üyelerimiz satışı yapılan ürünleri inceleyerek, Yönetim Kurulu üyemiz Tevfik Yamanoğlu'na hayırlı olsun temennisinde bulundular.