MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI-MALKARA TİCARET BORSASI İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZ TOPLANTI SALONUNDA TAMAMLANDI.

12 Mart 2018
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası-Malkara Ticaret Borsası İşbirliği İle Düzenlenen Girişimcilik Eğitimi Odamız Toplantı Salonunda Tamamlandı.

Girişimcilik ruhunun canlandırılması ve yeni girişimcilerin yetişmesi için Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ve Malkara Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri tamamlandı.

05 Mart 2018-08 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenen 25 kursiyerin katılım belgesi almaya hak kazandığı eğitimde tüm kursiyerlere yeni iş hayatlarında başarılar dileriz.