MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI MALKARA TİCARET BORSASI İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMi ODAMIZ TOPLANTI SALONUNDA TAMAMLANDI.

Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Malkara Ticaret Borsası İşbirliği İle Düzenlenen Girişimcilik Eğitimi Odamız Toplantı Salonunda Tamamlandı.

Girişimcilik ruhunun canlandırılması ve yeni girişimcilerin yetişmesi için Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ve Malkara Ticaret Borsası tarafından düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri tamamlandı.
11 Eylül 2017-14 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenen 25 kursiyerin katılım belgesi almaya hak kazandığı eğitimde girişimciliğin desteklenmesinin ve yeni istihdam yaratmanın önemini vurgulayan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, “Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerimize, yeni iş fikirlerini hayata geçirmelerinde yardımcı olmak amacıyla bu eğitimleri düzenli olarak yapıyoruz. Oda-Borsa olarak girişimciliği önemsiyoruz. Bu desteklerden maksimum oranda faydalanmamız gerekiyor. Biz çok sayıda kişiye girişimcilik eğitimi verdik vermeye devam edeceğiz. Devletimizin bu imkanlarından yararlanan girişimci adaylarına yeni iş hayatında başarılar dilerim' dedi.