Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Kaymakam KARAHAN’a hoş geldin ziyareti

23 Ara. 2016
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Kaymakam Karahan’A Hoş Geldin Ziyareti

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası  Yön.Kur.Başkanı Ümran Bilgin, Meclis Başkanı Cengiz Uysal Yönetim Kurulu Bşk.Yrd. Mutlu Altay, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurdan Altay Güngör ,Uğur şimşek ve Genel Sekreter Sinan Beşer  İlçede kaymakam olarak göreve başlayan Erkan KARAHAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Erkan KARAHAN’a hoş geldiniz ziyaretinde bulunan MTSO Başkan ve Yöneticileri görevinde başarı dileklerinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir sohbetin yapıldığı ziyarette; Malkara menfaatlerini ön planda tutarak halkı doğru bilgilendirme konusunda hassasiyet gösterdiklerine dikkat çeken MTSO Başkanı Ümran Bilgin,  OSB, Turizm, organik ürünlerin geliştirilmesi başta olmak üzere Malkara’nın ekonomik gelişimi için birçok alanda çalışmalarda bulunulduğunu belirtti.

Başkan Bilgin, “Size bütün hemşerilerimiz adına hoş geldiniz diyoruz. Biz her zaman başta kaymakamlığımız olmak üzere devletimizin bütün kurumlarıyla uyum ve işbirliği içinde ilçemizi bir adım daha ileri götürmek için var gücümüzle çalışmak istiyoruz” dedi.

Malkara Kaymakamı Erkan KARAHAN da MTSO Yönetizilerine ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, “STK’larla sıkı bir ilişki içinde çalışacağımız kamu kurumlarının başında geliyor. Malkara için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Önümüzdeki süreçte hem Malkara’yı hem de Ülkemiz için güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Bu görevler bize emanet. Giderken arkamızda hoş bir seda bırakmak bizim için en büyük ödüldür” diye konuştu.