MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI EDENRED İLE TASARRUF EDİYOR

01 Mart 2021
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Edenred İle Tasarruf Ediyor

MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI EDENRED İLE TASARRUF EDİYOR

Ön ödemeli kurumsal hizmetler sektörünün öncü markası Edenred Türkiye ile Malkara Ticaret ve Sanayi Odası (Malkara TSO) arasında imzalanan protokol ile, Malkara TSO üyesi şirketler, Ticket Car Akaryakıt Çözümleri sayesinde yüzde 6 oranında indirimli akaryakıt alma fırsatı elde edecek. Üye şirketler aynı zamanda Edenred’in Ticket Restaurant Yemek Kartı ile çalışanlarının öğle yemeği gidelerinde de %100’e varan vergi istisnasından yararlanabilecek.
Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Genel Sekreter Sinan Beşer, Edenred Türkiye İstanbul Satış Grup Müdürü Murat Altıntepe ve Edenred Türkiye Trakya Bölge Satış Müdürü İzzet Gürgül’ün imzaladığı protokol sayesinde, Malkara TSO üyeleri akaryakıt maliyetlerinde Edenred Türkiye’nin Ticket Car Akaryakıt Çözümleri ile önemli ölçüde tasarruf sağlamaya başlayacak. Sadece bir aracı olan üye şirketler bile belirlenen akaryakıt markalarından yüzde 6 oranında indirime sahip olacaklar. Ticket Car Edenred’in tek fatura özelliği sayesinde Malkara TSO üyeleri operasyonel anlamda da büyük kolaylık elde edecekler. Üstelik hafta sonu kullanımının kısıtlanması, TL veya litre bazında belirlenen araca göre limit tanımlanabilmesi, belirlenen lokasyonlarda plakaya tanımlı akaryakıt alımı yapılabilmesi sayesinde harcamalarını kontrol altına alarak ayda ortalama yüzde 15’e varan tasarruf da sağlayacaklar.
Öğle yemeği giderinde çalışan başına yılda 6.000 TL’ye varan tasarruf
Malkara TSO üyeleri Türkiye’nin ilk yemek kartı markası Ticket Restaurant ile çalışanlarının öğle yemeği giderlerinde yüzde 15 SGK işçi primi, yüzde 22,5 SGK işveren primi, yüzde 0,75 damga vergisi, yüzde 22 gelir vergisi istisnası ile KDV indirimine tabi olacak. Yüzde 100’e varan vergi tasarrufu avantajıyla çalışan başına yılda 6.000 TL’ye varan tasarruf imkanı elde eden üye şirektler kaynaklarını doğru şekilde kullanmaya başlayarak neredeyse yemek gideri kadar bir giderden kurtularak kazançlı çıkacak.
Her devrin en önemli konusu tasarruf
Konuyla ilgili açıklama yapan Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Edenred Türkiye ile yapılan anlaşmadan duydukları büyük memnuniyeti belirterek, “Tasarruf, sadece içinde buldunuğumuz bu zor günlerde değil, her zaman büyük küçük tüm şirketlerin en önemli gündem maddesidir. Bu nedenle üye şirketlerimize tasarruf imkanları sağlayabilmek bizim için çok kıymetli bir icraat. Özellikle akryakıt alımında, Edenred Türkiye sayesinde tüm üye şirketlerimize, çok fazla araca sahip büyük şirketler kadar indirim sağlıyoruz. Ticket Car Akaryakıt Çözümleri ile akaryakıt alımının yanı sıra Ticket Restaurant Yemek Kartı ile de çalışanlarının öğle yemeği giderlerinde operasyonel ve mali yük getiren süreçleri artık planlamak zorunda kalmadan kaynaklarını doğru yönetebilecek üyelerimiz faaliyet gösterdikleri alana daha iyi odaklanarak bu zorlu günleri nispeten kolayca atlatacaklar” dedi
Detaylı bilgi için https://ticket.yakitkarti.com/malkara-ticaret-ve-sanayi.../ linki tıklayınız.