Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı T.C Namık Kemal Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr.Hasan Selçuk Eti Odamızı ziyaret ettİ.

25 Nis. 2019
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Akademik Danışmanı T.c Namık Kemal Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama Ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr.hasan Selçuk Eti Odamızı Ziyaret Etti.

Ziyarete Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Üyeleri Mahir Yıldırım, İsmail Becerik, Barış Tanrıverdi, Mehmet Eskicioğlu, Tevfik Yamanoğlu ve Genel Sekreter Sinan Beşer katıldı.

Ziyaret kapsamında açıklama yapan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin ‘Akademik Danışman Projesi hem yerel kalkınmaya katkı sağlamak hem de üniversite-iş dünyası işbirliğini geliştirmek amacıyla TOBB Başkanı Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun destekleriyle uzun yıllardır devam etmekte olup Malkara TSO olarak Akademisyenimizden beklentimiz yerel kalkınmaya yönelik proje üretmeleri, İlçemizin ekonomik ve sosyal durumu ile ilgili araştırma yapmaları, ilçemizin potansiyelinin kullanılması için odamızın AB hibe ve destekleme programlarına, kalkınma ajanslarına ve benzeri kuruluşlara yapacakları proje başvuruları için proje yazmaları ve takip etmeleridir. Ayrıca ilçemize ve bölgemize daha fazla yatırım çekilmesi için yurt dışından veya il dışından gelen heyetlere ilçe ekonomisine ilişkin bilgiler sunmalarıdır. Dolayısıyla 2018 yılı Eylül ayında görevine yeni başlayan Akademik Danışmanımız Dr.Hasan Selçuk Eti’ye çalışmalarında başarılar dilerim. Odamıza uzun yıllar hizmet veren önceki dönem Akademik Danışmanımız Prof.Dr. Rasim Yılmaz'a teşekkürü borç biliriz' dedi.