Malkara Ticaret ve Sanayi Odası AK Parti Malkara İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

13 Nis. 2016
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Ak Parti Malkara İlçe Başkanlığını Ziyaret Etti.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Mehmet Evren Eren Yönetim Kurulu Üyeleri; Nurdan Altay Güngör, Mahir Yıldırım, Uğur Şimşek ve Genel Sekreter Sinan Beşer ile birlikte AK Parti ilçe başkanlığını ziyaret etti.
    Ziyarette AK Parti İlçe  Başkanı Gökhan Şentürk:” Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin ve Yönetim Kurul Üyelerinin partimize yapmış oldukları ziyaret nedeniyle teşkilatım adına büyük memnuniyet duydum. Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Malkara’mızın Ticaretinin ve Sanayisinin ana merkezidir. Şehrimizin kalkınması için yatırımlar noktasında öncülük yapan ve yapacak olan başarılı bir kuruluşumuzdur. Bizler ilçe teşkilatı olarak Malkara’mız için yapılacak her türlü yatırımın her zaman destekçisi olduk, bundan sonrada bu uğurda yapılacak çalışmalarda esnafımızın, sanayicimizin ve yatırımcımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” Diyerek bir kez daha MTSO Başkan ve üyelerine ziyaret nedeniyle teşekkürlerini iletti.

Malkara AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, “Yeni seçilen AK Parti Malkara İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretine geldik. TSO olarak AK Parti ilçe başkanının yanındayız. Ticaret ve Sanayi Odası olarak siyaset yapmıyoruz. Malkaramız için çalışacağız. Bizim odamızı kullanabilirler, biz onların odalarını kullanabiliriz. Malkara’da sorunlarımız var. İlk önce bir OSB bitti. Büyümemiz için ikinci bir OSB’ye ihtiyacımı var. İkinci OSB için İlçe Başkanımıza çok ihtiyacımız var. Başkanımızın yanındayız.” dedi. Malkara Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Ümran Bilgin, “Organize Sanayi Bölgesi dolduktan sonra yerimiz kalmadı. İktidar partimize ihtiyacımız var. Sanayi Bakanımız OSB’yi büyütelim derse ve bize destek verirse biz ikinci OSB’yi açacağız.” İfadelerini kullandı.