MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDAN ANKARA KÜLTÜR MERKEZİNDE DÜZENLENEN TRAKYA TANITIM GÜNLERİ VE TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NA ZİYARET.

20 Nis. 2018
Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası'ndan Ankara Kültür Merkezinde Düzenlenen Trakya Tanıtım Günleri Ve Tobb Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret.

Trakya Tanıtım Günleri kapsamında Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör (Nurdan Gıda), Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Yamanoğlu (Yaman Peynircilik), Odamız Eski Yönetim Kurulu Üyesi Ferudun Berk Çarıkçı (Ünal Peyniriclik), Üyemiz Hüseyin Bilgir (Buğra Peynir Helvası) 'in açmış olduğu standlarda Malkaramzın peynir ürünleri, peynir helvası ve kuruyemişin ayrıca Coğrafi işaretini almış olduğumuz Eski Kaşar Peyniri'nin tanıtımını gerçekleştirerek Malkara'ya değer katan üyelerimize sonsuz teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaretimizde yapmış olduğu açıklamada 'Nisan ayının ilk haftası yapılan seçimlerin hayırlı olmasını diler, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası'na seçilen ilk kadın Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör'ü tebrik eder ve Eski Kaşar Peynirini coğrafi işaretli olarak tescil ettiren Malkara Ticaret ve Sanayi Odamızı can-ı gönülden kutlarım'' dedi.