MALKARA KAYMAKAMI ERKAN KARAHAN'A NEZAKET ZİYARETİ.

14 May. 2018
Malkara Kaymakamı Erkan Karahan'a Nezaket Ziyareti.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası, 10 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 16.00'da Malkara Kaymakamı Erkan Karahan'ı Makamında ziyaret etti.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette; Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Meclis Başkan Yardımcısı Aynur Çeşmeliler, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mahir Yıldırım ve İsmail Becerik, Yönetim Kurulu üyeleri Halil Salmanlı ve Tevfik Yamanoğlu yer aldı.

Malkara Kaymakamı Erkan Karahan Malkara TSO temsilcilerine gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek çalışmalarında başarı diledi.

Malkara Kaymakamı Erkan Karahan'a Malkara TSO çalışmaları hakkında bilgiler veren Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin Malkara için her türlü çalışmalar yapmaya hazır olduğumuzu beyan ettikten sonra Malkara Kaymakamı Erkan Karahan'a hediyeleri takdim edilmiştir.