MALKARA İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Malkara İlçe Emniyet Müdürüne Hayırlı Olsun Ziyareti.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mutlu Altay, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Şimşek, Odamız Genel Sekreteri Sinan Beşer ve Malkara Ticaret Borsası Genel Sekreteri Fatih Yılmaz, Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Sertan Topkaya’ya makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Yönetim Kurulumuz Emniyet Müdürü Sertan Topkaya'ya Odamız çalışmaları hakkında detaylı bilgiler vererek, Malkara'ya hizmet verirken kurumlar arası her türlü fikir alışverişinde bulunulmasının, her zaman 7/24 ortak çalışmalar yapılması konusunda hazır olduğumuzu beyan ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Malkara İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, Yönetim Kurulumuza Odamız çalışmalarında başarılar diledi.