MALKARA İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ’

21 Ara. 2015
Malkara İçin Hep Beraber Çalışacağız’

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası CHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası tarafından CHP İlçe Başkanlığına gerçekleştirilen ziyarete Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, Genel Sekreter Sinan Beşer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Evren Eren ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nurdan Altay Güngör ve Mahir Yıldırım katıldı.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen ziyarette konuşan Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, “ Öncelikle yeni başkanımıza ve ekibi tebrik ediyor, hayırlı olsun diyorum. Malkara için hep beraber çalışacağız. CHP İlçe Başkanı’na ve ekibine başarılar diliyorum.” dedi.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve her zaman Malkara Ticaret ve Sanayi Odası’nın kendilerine destek verdiğini belirten CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan, “Malkara Ticaret ve Sanayi Odası bize her zaman destek verdi, vermeye de devam edeceğinden hiç şüphemiz yok. Ne zaman ihtiyacımız olsa toplantı salonunu kullanmamız için bize tahsis etti. Önemli olan Malkara’nın geleceği, başka Malkara yok hep birlikte çalışacağız.” ifadelerini kullandı