MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASINA ZİYARET.

28 Kas. 2017
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan Malkara Ticaret Ve Sanayi Odasına Ziyaret.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 27 Kasım 2017 Pazartesi günü Odamızı ziyaret etti.

Ziyarette, CHP Malkara İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin Ulaş Yurdakul'un yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek 'Her zaman olduğu gibi Malkara için 7/24 hizmet anlayışı ile çalışmayı sürdürdüğümüzü söyleyerek ' Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a çalışmalarında başarılar diledi. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise Malkara Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgiler vererek Bilgin'e Oda çalışmalarımızda başarı dileklerini ifade etti.