MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL'DAN AHİLİK HAFTASI KAPASMINDA ODAMIZA ZİYARET

16 Eyl. 2021
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'dan Ahilik Haftası Kapasmında Odamıza Ziyaret
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 17:00'da Odamızı ziyaret etti.
Ziyarette Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Eskicioğlu ve Genel Sekreter Sinan Beşer yer aldı.

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul 'Temsil ettiğiniz üyelerinizin Ahilik Haftası'nı kutluyorum' diyerek Odamız Yönetim Kurulu Başkanına hediye takdim etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek 'Pandeminin etkisinin azalmasıyla esnafımızın sanatkarımızın yüzünün daha da güleceği günlere kavuşmaya başladık. Bu duygu ve düşüncelerle; başta Ahilik Teşkilatı’nın kurucusu Ahi Evran-ı Veli olmak üzere, tüm Ahilerimizi ve Ustalarımızı rahmet ve şükranla anıyor, özellikle bu yolda emeği geçen tüm tacir ve sanayici üyelerimizin, esnaf ve sanatkârlarımızın ve bütün vatandaşlarımızın “Ahilik Haftası”nı kutluyorum' dedi.