KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI ZİYARETİ

17 Kas. 2015
Kırklareli Ticaret Ve Sanayi Odası Ziyareti

3. MESLEK GURUBU TOPLANTISI

Kıklareli Ticaret ve Sanayi Odası gıda meslek grubu adına; Kıklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Şevket Başgelen, 3. Meslek Komite Başkanı Serhad Güney ve meslek komite üyeleri Odamıza Ziyarette bulundu.

Toplantıda kendilerine Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Evren Eren,II. Meslek Komite Başkan Yardımcısı Orhan Kolçak ve Genel Sekreter Sinan Beşer tarafından ağırlandılar.

Yapılan toplantıda söz alan Şevket Başgelen tüm Trakya Odalarını Ziyaret ettiklerini ve ziyaretleri esnasında trakyadaki gıda sektörünün karşılaştığı sorunlar ve çözümönerileri konusunda bir liste oluşturduklarını ve bu sorunların çözümü amacıyla 26 Kasım 2015 Çarşamba günü Kırklareli'de Trakya Ticaret ve Sanayi Odaları Gıda Meslek Komiteleri büyük buluşması adındaki toplantıyı tertip ettiklerini açıkladı. Bu vesileyle tüm Ticaret ve Sanayi Odaları Gıda Meslek Gurubu üyelerine davetlerini iletti.

Malkara Ticaret ve Snayi Odası Yön.Kurl.Bşk. Ümran Bilgin nazik ziyaretleri ve davetleri için teşekkürlerini belirtirken yaptıkları çalışmanın bölgemize hayırlı olmasını diledi.

II. Meslek Gurubu Başkan Yrd. Orhan Kolçak teşekkürlerini ilettikten sonra katılım sağlayacakları konusunda çalışma yapacaklarını belirtti.