Katı Yakıtların Kontrolü Yönetmeliği hk.

08 Haz. 2021
Katı Yakıtların Kontrolü Yönetmeliği Hk.

Katı Yakıtların Kontrolü Yönetmeliği hk.

Değerli Üyemiz,

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Birliğimize iletmiş olduğu ilgide kayıtlı yazıda; hava kirliliğinin azaltılmasına yönelik ısınma ve sanayi amaçlı üretilen ve kullanılan ithal ve yerli katı yakıtların kontrolünü sağlamak, katı yakıtların özelliklerini belirlemek, bu yakıtların belgelendirilmesi, piyasaya sunulması ve kullanılmasına yönelik usul ve esasları düzenlemek amacıyla "Katı Yakıtların Kontrolü Yönetmeliği" Taslağının hazırlanmış olduğu belirtilmektedir.

Söz konusu Taslak Yönetmelik aşağıdaki linkte sunulmakta olup, taslak hakkındaki görüş ve önerilerinizin gerekçeleriyle birlikte en geç 24.06.2021 tarihi mesai saati sonuna kadar Odamıza sbeser@malkaratso.org.tr adresine elektronik ortamda gönderilmesini rica ederim.

Taslağa erişmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.