KAMU ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ PLANLAMA VE İŞ BİRLİĞİ KURULU TOPALNTISI

25 Kas. 2019
Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Planlama Ve İş Birliği Kurulu Topalntısı

Sayın Valimiz Aziz YILDIRIM'ın başkanlığını yürüttüğü Kamu Üniversite sanayi İşbirliği planlama ve Geliştirme Kurulu tarafından 31/07/2019 tarihinde yapılan toplantıda,Mersin'de inşaasına başlanan ve Sinop'ta inşası planlanan Nükleer Güç santrelllerinde kullanılacak olan makine,boru,kazan,vana,pompa,kablo vb.ürünlerin İlimiz firmaları tarafından üretilmesi amacıyla etkinlik yapılması kararı alınmıştır.

Bu kapsamda 06.12.2019 tarihinde ISO Odakule/İstanbul binasında konun tarafınca Bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.Topalntıya ilişkin Topalntı adresi kayıt koşulları ekte yer almaktadır.Belirtilen tarihte yapılacak toplantıya katılmak isteyen firma yetkililerinin toplantıya götürülmesi amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı tarafından araç kaldırılacaktır.

06.12.2019 günü yapılacak toplantıya Trakya Kalkınma Ajansıtarafından kaldırılacak araç ile gitmek isteyen firmaların aşağıda isim ve iletişim bilgisi verilen İl sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü personeli ile irtibata geçilmesi gerekmektedir.

İrtibat Kişisi

Nilay TAYLAN