KADIN GİRİŞİMCİLERİMİZİN BİR DİZİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR.

05 Ara. 2019
Kadın Girişimcilerimizin Bir Dizi Ziyaretleri Devam Ediyor.

Odamız Meclis Başkan Yardımcısı TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Çeşmeliler ve beraberindeki TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan Yardımcısı Burcu Ergene, İcra Komitesi Üyeleri Muazzez Terzi ve Melda Kondal ile birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’ı ve Odamız Akademik Danışmanı Namık Kemal Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk Eti’yi makamında ziyaret ettiler.

Türkiye’deki Kadın Girişimciler Kurullarından sorumlu TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olan Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, Kadın Girişimciler Kurulu’nun yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Öznemiz kadın ama hitap ettiğimiz kesim çocuğundan yaşlısına, kadınından erkeğine tüm toplumu kapsıyor. Girişimcilik ruhunu mümkün olduğu kadar yaygınlaştırmamız, kadın ve genç girişimcilerimizin ticari hayatta daha fazla yer almasını sağlamamız gerekiyor. Görev yapacak arkadaşlarımız ilimizde kadın ve gençler arasında girişimciliğin gelişmesine öncülük ederek, yol gösterecek ve rol-model olacaklar. Bu hususta Tekirdağ oda/borsa başkanları olarak sizleri her zaman sizleri destekliyor olacağız.” dedi ve ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Odamız Meclis Başkan Yardımcısı TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Çeşmeliler de kurul olarak birçok konu ve proje üzerinde çalıştıklarını, Tekirdağ il genelindeki potansiyel kadın girişimcilerin sosyal ve ekonomik hayata katkıları olacak projelerin hayata geçirilmesi noktasında bizlere desteğini her zaman ifade eden ve yanımızda olan öncelikle Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay’a ve diğer oda/borsa başkanlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Odamız Akademik Danışmanı Namık Kemal Üniversitesi Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Selçuk Eti ise yaptığı açıklamada ‘’81 İl’e 81 Akademik Danışman Projesi’nin üniversite – sanayi işbirliği gereksiniminden dolayı ortaya çıktığını vurgulayarak akademik danışmanların tüm girişimcilik sektöründe olduğu gibi kadın girişimciliğini de temsil eden, Türkiye’nin en demokratik kurumlarından biri olan Oda-Borsalara hizmet vereceğini ifade ederek tüm kadın girişimcilik faaliyetlerinde sizlerle birlikte ortak çalışma ve projelere imza atacağız’’ dedi.

Odamız Meclis Başkan Yardımcısı TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Aynur Çeşmeliler de Hasan Selçuk Eti’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.