KADIN GİRİŞİMCİLERDEN TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRİLİĞİ BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NA ZİYARET.

28 Kas. 2018
Kadın Girişimcilerden Türkiye Odalar Ve Borsalar Biriliği Başkanı M.rifat Hisarcıklıoğlu'na Ziyaret.

Tekirdağ, İstanbul, Kayseri ve Kırklareli Kadın Girişimci Kurulları TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu'nu yürütmekte olduğu CACCI (Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu) Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçilmesini kutlayan kadın girişimciler Hisarcıklıoğlu ile fikir alışverişi yapıp değerlendirmelerde bulunarak ziyaretin anısına fotoğraf çektirdiler.​

Ziyarette Odamızı Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör, Meclis Başkan Yardımcısı Aynur Çeşmeliler ve Kadın Girişimciler Kurulu üyesi Sema Kaçar temsil etmiştir.

M. Rifat Hisarcıklıoğlu Kadın Girişimcilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.