İYİ PARTİ TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ ADAYI ŞABAN TERZİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

19 Haz. 2018
İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Şaban Terzi Odamızı Ziyaret Etti.

İyi Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Şaban Terzi ve İyi Parti Tekirdağ ile Malkara temsilcilerinin bulunduğu heyet Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin'i makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleşen ziyarete odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eskicioğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Salih Güler katıldı.

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin İyi Parti yetkililerinin odamızı ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek teşekkür etti. Bilgin, “İyi Parti yetkililerine seçim çalışmalarınızda başarılar dilerim. ”dedi. İyi Partisi temsilcileri de, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası yetkililerine yeni döenm oda çalışmalarında başarı dileklerini ifade ettiler ve İyi Parti seçim takvimi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.