İYİ PARTİ MALKARA İLÇE YÖNETİMİNDEN MALKARA TİCARET VE SANAYİ ODASINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

11 May. 2018
İyi Parti Malkara İlçe Yönetiminden Malkara Ticaret Ve Sanayi Odasına Hayırlı Olsun Ziyareti.

İyi Parti Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçil ve beraberindeki heyet ile Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Odamız Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör ve Odamız Meclis Başkan Yardımcısı Aynur Çeşmeliler'i makamında ziyaret ettiler.

Malkara TSO seçimleri sonrasında yeniden başkan olarak seçilen Ümran Bilgin, yeni seçilen ilk kadın Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör ve yeni seçilen ilk kadın Meclis Başkan Yardımcısı Aynur Çeşmeliler, Malkara TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerini tebrik eden Şencan Pakapakçil, yeni dönemin hayırlı olmasını dileyerek başarı dileklerini sundu.

Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Şencan Pakalpakçil ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek heyete oda çalışmaları hakkında bilgiler vererek nezaket ziyaretleri için teşekkür etti.