İSTANBUL PEYNİR FESTİVALİNİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN VE BEĞENİLEN STANDI MALKARA OLDU

22 Nis. 2019
İstanbul Peynir Festivalinin En Çok Tercih Edilen Ve Beğenilen Standı Malkara Oldu

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ve Malkara Ticaret Borsası işbirliğiyle 18-21 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kongre ve Kültür Merkezinde 1. si düzenlenen Peynir Festivali Etkinliğine Malkara İlçesini temsilen Buğra Peynir Helvası, Naloğlu Peynircilik, Yaman Peynircilik ve Altay Kuruyemiş firmaları ile katılım sağlandı. Türkiye’nin dört bir yanında süt ürünleri ve gıda firmalarının katıldığı etkinlik İstanbullular tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, en çok ziyaret edilen ve dikkat çeken stand Malkara TSO-Malkara TB standı oldu.

Konu ile ilgili ortak açıklama yapan Malkara TSO Başkanı Ümran Bilgin ve Malkara TB Başkanı Atilla AYAZ ““İddiamız büyük “en lezzetli süt ürünleri Malkara’da üretiliyor”. Bu potansiyel doğrultusunda ürünlerimizin ulusal ve uluslararası çapta tanınması adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Coğrafi İşaret sürecini tamamladık. Tekirdağ İlinin ilk ve tek coğrafi işaretini Malkaraya kazandırdık. Bu doğrultuda Ülkemizde tesis edilen büyük etkinliklere katılmaya, üyelerimizi de bu etkinliklere katılmaya teşvik ediyoruz. Festivale katılan tüm firmalarımıza İlçemizi layikiyle temsil ettikleri için teşekkür ederiz. Odamız ve Borsamız Malkara sevdasıyla çalışmaya devam edecek.”