İŞKUR TEKİRDAĞ İL MÜDÜRÜ MALKARA TSO’YU ZİYARET ETTİ

25 Ocak 2016
İşkur Tekirdağ İl Müdürü Malkara Tso’Yu Ziyaret Etti

Kurum hizmetlerinin tanıtımı konusunda kısa sürede son derece başarılı çalışmalara imza atan Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Tekirdağ İl Müdürü Yaşar ESEN, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ümran BİLGİN’İ makamında ziyaret etti.

İŞKUR TEKİRDAĞ İL MÜDÜRÜ; “Hedefimiz, işverenlerimizle iş arayan vatandaşlarımızın arasında köprü görevi üstlenmek, hizmeti işverenlerimizin ayağına götürmek. Artık oturan değil hizmeti vatandaşın ayağına götüren bir İŞKUR var. İŞKUR olarak işverenlerimizin aradığı kalifiye elemanları, meslek edindirme kurslarımız ve UMEM kurslarımızda eğiterek işverenlerimizin hizmetine sunmak, aynı zamanda mesleği öğrenmiş kalifiye işsizimizin istihdamını sağlamak, en başta İşbaşı Eğitim Programları aracılığıyla işsizliği önleyici ve istihdamı arttırıcı faaliyetlerimizi en verimli şekilde yapmayı hedefliyoruz. Sayın Başkanımızı da faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirmek ve taleplerini, görüşlerini almak için ziyaret ettik” şeklinde konuştu.

Malkara TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ümran BİLGİN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Tekirdağ İşkur Müdürümüz Yaşar bey ile ortak çalışmalarımız devam ediyor. İşkur İşbaşı Eğitim Programı hem işveren hem de iş arayan için, daha çok İşsizlerin mesleki yeterliklerini geliştirebilecekleri ve tecrübe edinecekleri iyi bir program olduğunu düşünüyorum. Malkara Ticaret ve Sanayi Odası olarak üstümüze düşeni yapmaya her zaman hazırız.” dedi.