İLÇEMİZİN KURTULUŞU ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

14 Kas. 2020
İlçemizin Kurtuluşu Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin bugün 14 Kasım Malkara’mızın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı ve Şehitlik Anıtına Çelenk Sunma Töreni ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi organizasyonuyla ilçemize kazandırılan Atatürk Silüeti’nin Açılış Töreni’ne katıldı. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin yaptığı açıklamada ‘’Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a şirin ilçemize kazandırdığı muhteşem Silüet için teşekkür ederim ve ayrıca İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve saygıyla anıyoruz” dedi.

#14KasımMalkaranınKurtuluşu #BirlikteBaşaracağız