İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti

23 Ara. 2016
İlçe Emniyet Müdürlüğüne Taziye Ziyareti

Malkara Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Cengiz UYSAL, Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, Yönetim Kurulu yrd. Mutlu ALTAY, Yönetim Kurulu Üyeleri Nurdan ALTAY GÜNGÖR, Uğur ŞİMŞEK ve Genel Sekreter Sinan BEŞER,  İstanbul'da düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda, 36'sı emniyet mensubu 44 kişinin şehit olduğu saldırının ardından Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

Birlikteliğimizi bozamayacaklar

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Malkara İlçe Emniyet Müdürü  Cüneyt AYDIN ‘ı makamında ziyaret ederek başsağlığı dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Ümran Bilgin, terörün ve destekçilerinin hiçbir zaman amacına ulaşamayacağına değinerek, “Mefhum saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet tüm milletimize de başsağlığı diliyorum. Terör örgütleri bilmelidirler ki yapacakları hiçbir hain saldırı milletimizin direncini kıramayacak. Türk polisimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Ülkemizin başı sağ olsun” dedi.

Kanımızın son damlasına kadar karşılarındayız

Malkara Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkanı Cengiz UYSAL, saldırıdan duydukları derin üzüntüyü dile getirerek, Cüneyt AYDIN' a ve ilçe Emniyet Müdürlüğü personeline başsağlığı dileklerinde bulundu. Emniyet Müdürü AYDIN ise “Yapılacak her türlü saldırı misliyle karşılığını bulacaktır. Biz tüm terör örgütleri ve destekçilerine ülkemizin bölünmez olduğunu bu güne kadar verdiğimiz şehit kanlarıyla ispat ettik. Bundan sonra da tüm unsurlarımızla kanımızın son damlasına kadar ülkemiz için mücadele etmeye, halkımızın huzur ve güvenini sağlamaya devam edeceğiz” diye konuştu.