İL KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU SEÇİMLERİ YAPILDI

08 Mart 2019
İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Seçimleri Yapıldı

İL KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU SEÇİMLERİ YAPILDI

Türkiye’de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük edilmesi amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde Türkiye’nin en büyük girişimci ağı olarak ülke genelinde oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurullarının icra komitesi başkanlık seçimleri 07.03.2019 Perşembe günü Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde il ve ilçe oda-borsa tarafından belirlenmiş il kurulu üyeleri arasından Tekirdağ İl Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığı’na Aynur ÇEŞMELİLER gelirken Başkan Yardımcılığına Tekirdağ Tso’dan Burcu ERGENE, Çerkezköy Tso’dan Melek Yeşil SARITAŞ ve Çorlu Tso’dan Nihal İŞBİLEN seçildi.

TOBB Tekirdağ Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Aynur ÇEŞMELİLER  yaptığı açıklamada; Başta “Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay’a , Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı Ümran Bilgine, desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kadın girişimcilerimiz arasından icra kuruluna seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, birlikte çalışacak olmamızdan heyecan duyduğumu ifade etmek istiyorum. Kadın girişimciler olarak kadının iş dünyasındaki sorumluluk ve görevlerinde farkındalık oluşturmayı, yöneten ve yönetişim içerisinde olan kadın müteşebbisleri iş dünyasına kazandırmayı hedeflerimiz olarak görmekteyiz. Bu vesile ile başta ilimizde olmak üzere kadın girişimcilerimize, icra kurulunda yer alan icra kurulu üyelerimize seçimin hayırlı olmasını temenni ediyorum’’. Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Aynur ÇEŞMELİLER konuşmasının devamında ‘’girişimciliğin özendirilmesi başta olmak üzere çeşitli sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlerde birlik ve beraberlik içinde güzel işlere imza atacaklarını belirterek icra komitesinde yer alan kadın girişimcilere teşekkür etti’’.