HAYVANCILIK OSB ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

22 Ekim 2020
Hayvancılık Osb Çalışmalarımız Devam Ediyor.

21 Ekim 2020 Çarşamba günü Amasya Valisi Sayın Mustafa Masatlı’nın ev sahipliğinde, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kaçar, Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, İl Tarım Müdürü Oktay Öcal, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahir Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Yamanoğlu, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Ayaz, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Gündüz, Et Üreticileri Birliği Başkanı Fahrettin Kazan, Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birliği Başkanı Ramazan Demirkıran, Damızlık Birliği Yöneticilerinden Şaban İpçi ve Recayi Arıcan, STK ve Kooperatif Temsilcileri, Muhtarlar ile Üreticilerimizden oluşan bir heyetle birlikte ilçemize kazandırmayı planladığımız Hayvancılık Projesi hakkında bilgi almak ve yerinde incelemelerde bulunmak amacıyla Amasya Suluova ilçesinde yer alan Tarıma Dayalı İhtisas Besi OSB ve Biyogaz Santralinde incelemelerde bulunduk.

Odamız Yönetim Kurulu üyesi Tevfik Yamanoğlu ziyaretler kapsamında Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok ve Suluova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Aksu'ya yöresel ürünlerimizden oluşan hediye paketini takdim etti.

Üreticilerimizin kazancını arttırmak ve daha müreffeh bir Malkara için var gücümüzle hep birlikte çalışmaya devam ediyoruz.