Güney Kore Fuarları hakkında İl Tanıtım

Güney Kore Fuarları Hakkında İl Tanıtım

Güney Kore Fuarları hakkında İl Tanıtım

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Ticaret Bakanlığı yazısına atfen, 19-22 Mayıs 2020 tarihlerinde “Seoul Food and Hotel” fuarının Selten Uluslararası Fuar ve Aksesuarları Tic.Ltd.Şti. tarafından, 25-27 Haziran 2020 tarihlerinde “Import Goods Fair-İthal Ürünleri” fuarının Ege İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği (EİB) tarafından düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, anılan etkinliklerde gıda ve tarım ürünleri, plastik, kauçuk, tekstil ve konfeksiyon, demir-çelik, iklimlendirme, elektronik, otomotiv yan sanayi, deniz taşıtları ve mobilya gibi, ülkemizin Güney Kore’ye ihracat potansiyeli yüksek olan sektörlerde firmaların yoğun katılımının beklendiği ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, anılan fuarlara ilişkin olarak 25 Şubat-3 Mart 2020 tarihlerinde Adana, Bursa, Gaziantep, İstanbul, Ankara, ve İzmir şehirlerinde tanıtım toplantılarının düzenleneceği bildirilmektedir. Aşağıda sunulan takvimin incelenmesinden görüleceği üzere, Ankara’da 2 Mart 2020 tarihinde Orta Anadolu İhracatçı Birliklerinde toplantı düzenlenmesi öngörülmektedir.

İl tanıtım toplantıları hakkında EİB’den Efe FIRAT (efe.firat@egebirlik.org.tr) ile iletişime geçilebileceği hususunu bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,
Malkara Ticaret ve Sanayi Odası