FİNANSAL OKUR YAZARLIK EĞİTİMİ VERİLDİ.

18 Ara. 2019
Finansal Okur Yazarlık Eğitimi Verildi.

FİNANSAL OKUR YAZARLIK EĞİTİMİ VERİLDİ.

17 Aralık 2019 Salı günü Malkara Ticaret Borsası Toplantı Salonu'nda Malkara Ticaret ve Sanayi Odası-MalkaraTicaret Borsası üyeleri çalışanları ve ilçemizde faaliyet göstren Mali Müşavir ve Muhasebecilere yönelik 'Finansal Okur Yazarlık Eğitimi' verildi.

Eğitmen Mesut Şenel tarafından verilen eğitimde Muhasabe kayıtlarının önemi, Mali tabloların önemi, Mali tablolar kimler için gerekli ?, Mizan tanımı ve hesapları, Bilanço, Gelir tablosu, Öz Kaynak değişim tablosu, Nakit akış tablosu, Mali analiz tablosu, Yatırım analizi ve Tablo analizleri konularında bilgiler verildi.

Eğitim sonunda katılımcılara Trakya Abigem A.Ş Dış Ticaret Uzmanı Fatih Yaldız Abigem çalışmaları hakkında bilgiler verirken, Odamız Genel Sekreteri Sinan Beşer tarafından Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi hakkında sunum yapıldı.