Ekmek Satışında Hijyen Kuralları

07 Nis. 2020
162
Ekmek Satışında Hijyen Kuralları

Ekmek Satışında Hijyen Kuralları

Buradasınız : Duyuru ve Etkinlikler
 

Ekmek Satışında Hijyen Kuralları

31 Mart 2020 Salı

TOBB’dan alınan 26.03.2020 tarih ve 34221550-774.02-3280 sayılı yazı ekinde gelen T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü’nün 25.03.2020 tarih ve 40317327.045.01-E.1008194 sayılı yazısında; ekmek ve ekmek çeşitleri atışında alınan ihtiyati tedbirler kapsamında uyulması gereken kurallara dair İl Müdürlüklerinin talimatlandırıldığı, ayrıca ekmek hijyeni eğitimleri konusunda, yeni tip koranavirüs (Covid 19) salgınının devam ettiği süre içerisinde toplantılar yapılarak eğitimler düzenlenmesi yerine, kurumlarının internet sitesinde ekmeğin üretim, dağıtım ve satış aşamalarında uygulanması gereken tedbirlere dair üreticilere yönelik eğitim materyalleri yayımlanacağı bildirilmektedir.

Bu çerçevede, “Ekmek Satışında Hijyen Kuralları” ile ilgili Bakanlığın ihtiyati tedbirleri içeren ekli yazısında belirtilen konulara dikkat edilmesi hususu sektör mensubu üyelerimize duyurulur. 

Detaylı bilgi ve ekli yazı için lütfen tıklayınız.

Yukarı çık.